“Telia Norge har gjennom flere år benyttet Anne-Kristin Føsker som coach for våre ledere og ansatte, samt som kursleder for vårt tredagerskurs: Coaching Leadership & Feedback. Totalt har vi hatt 150 ansatte gjennom kursene til Anne-Kristin og hun har hatt nesten 200 coaching-samtaler.
Anne-Kristin er en meget erfaren coach som har gitt Telia Norge, så vel som våre ledere og ansatte verdifull coaching og ledelse. Hun er strukturert, ærlig og meget god til å holde fokus på det viktige. Tilbakemeldingene fra deltagere og ledere er udelt positive og jeg kan på det varmeste anbefale Anne-Kristin som kursleder så vel som coach”.

Per Øyvind Hansen
HR-sjef Telia Norge

“Jag har i min profession som chef, under flera år anlitat Anne-Kristin som coach och konsult. Såväl på individnivå som för hela enheten på totalt 23 personer. Anne-Kristin har en positiv människosyn. Hennes syn på människor och mänskliga relationer är att de är möjliga att förändra, utveckla och förbättra. Denna grundsyn präglar hennes arbete vilket sannolikt är värdeskapande både på individ- och företagsnivå.
Hon har ett mod och en egen styrka som gör att hon inte är rädd för att ta upp ämnen och “sanningar” som hon anser behöver synliggöras för att en person eller enhet ska kunna utvecklas. (Kan leda till att hon uppfattas som obekväm i vissa situationer). Det märks att hon har erfarenheter från, och insikter om, de svårigheter som kan finnas på en arbetsplats vilket gör att hon har förståelse för de som befinner sig i ett utsatt läge.
Hon är strukturerad och håller utlovade tider och leveranser till punkt och pricka, vilket nog hänger ihop med hennes grundläggande värderingar. Hon ställer med någon sorts självklarhet liknande krav på sina kunder vilket jag antar kan vara frustrerande för den som t.ex. ofta kommer lite sent.
Hennes ärlighet leder till att ingångna avtal följs avseende priser mm, att hon säger som det är, bra eller dåligt. Den som förstår det rätt kan lära sig mycket om sig själv och sin arbetsplats.
Anne-Kristin har en personlig framtoning utan att vara för privat vilket gör det lätt att känna förtroende och möjlighet att slappna av. Hon har också integritet och de förtroenden hon får stannar hos henne”.
Bo Bäckström
Teknisk chef
AB Gavlegårdarna, Gävle

Gruppbild kvinnliga ledare Maj 2009 kom ett glatt gäng kvinnor i ledande befattnigar. Vi fördjupade oss i frågor om ledarskapets fram- och baksida, och hur ett coachande förhållningssätt stärker våra medarbetare samtidigt som det kan underlätta ledarrollen.

Så här kommenterade deltagarna sina dagar:

  • Fler borde få uppleva detta!
  • Wow! Vilken kursledare vi hade! Så varm, generös och ärlig.
  • Genuint kunnig med en förmåga att dela med sig hela tiden.
  • Jag gillar ditt sätt att känna in och ge varje person i vår grupp det  den behövde, inklusive mig själv. Tack Anne-Kristin!
  • Bra mixat med balans mellan gemensamma genomgångar, individuella samtal och egen tid för reflektion. Nyttigt och kul med våra coachövningar.
  • Anne-Kristin är lugn, professionell, en förebild för oss stressade prestationsprinsessor. Upplägget var väldigt målgruppsanpassat. Bra!
  • En kursledare med starkt engagemang och värme. Mycket kunnig inom området. Såg och lyfte fram alla deltagarna.
  • Kunde inte ha blivit bättre. Bra och flexibelt.
  • Uppskattar att du, förutom att vara coach, också delade med dig av dina erfarenheter du har Anne-Kristin. Det blev ett riktigt mervärde.
  • Mycket intressant att lyssna på.

“Min första kontakt med Anne-Kristin Føsker gällde en kurs i presentationsteknik som hon arrangerade. Anne-Kristins konkreta feedback, som framfördes på ett rakt men ändå vänligt sätt, minns jag gav mig en säkerhet och känsla av att “kunna själv”. Jag har ännu idag nytta av hennes kurs då jag arrangerar Speed Business för företagsledare och “behöver stå där med mic:en” och tala..
Senare coachade Anne-Kristin mig även i en tuff tid där “livet” kom emellan. Jag minns än idag, sex år senare, hur hon stärkte min självkänsla och med det även mitt förhållandevis starka återtåg inom business. Jag ser Anne-Kristin som genuint trevlig, kompetent
och har ett mycket stort hjärta för att få andra människor att göra bra ifrån sig och må väl!”
Mika Snell,VD, EFKOM AB
Borlänge/Falun
www.efkom.se

“For ca 4-5 år siden møtte jeg Anne Kristin her i Spania og sjebnen ville det slik at dette var i en periode da jeg stod over noen tøffe valg i jobben. Jeg begynte å gå til henne for å få litt veiledning, men endte med å få en god venn og støttespiller som hjalp meg til å bygge meg opp til den jeg er i dag, en sterk og selvsikker selvstendig kvinne. Hun har hjulpet til såvel på det private som på det profesjonelle plan, alltid like dyktig til å få deg til å se deg selv litt gjennom andres øyne, men viktigst av alt hjelper hun til at du klarer å klappe deg selv på skulderen og være stolt av den innsatsen du gjør. Hun er unik til å snu en destruktiv holdning til en selv, om til å få en til å se seg selv i et litt annet lys. Kort summert: Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten min fantastiske coach! Alltid like positiv, alltid like smilende! Jeg er evig takknemmelig for den dagen da våre veier møttes for min hverdag er mye lettere på grunn av deg Anne Kristin! Tusen takk for at du er den du er!”
Kaia Asbøll,
Jobber som eiendomsmegler
Costa Blanca i Spania.

”Mycket kompetent. Jag var aldrig orolig trots att jag grävde i mitt allra djupaste. Anne-Kristin fångade upp mig och fick mig att se med tacksamhet även på det som varit svårt.
Det märks att hon har en enorm kunskap och är trygg i sig själv. Anne-Kristins utstrålning av livsglädje, kompetens och trygghet gör att jag kände mig i mycket goda händer. Hon är strukturerad och kan sätta tydliga gränser.”
Agnetha Påhlin
VD Agnetha Påhlin AB, Hudiksvall
www.bigbusinessinfo.se