Vad sägs om några dagar i stimulerande miljö? Vi håller till i gamla stan i Altea på Costa Blanca i Spanien. Denna inspirationsresa är för dig som är intresserad av att leva Det goda livet. Det handlar om stimulans för både kropp, själ, intellekt och hjärta! En kurs med fler aktiviteter. Vi samtalar i grupp om livets viktiga frågor. Vi besöker den lokala frukt- och grönsaksmarknaden där vi fyller våra kassar med alla de primörer som bjuds. Därefter tillagar vi vår lunch tillsammans och avnjuter den i trevligt sällskap. En dag gör vi en utflykt i bergen. Såväl kroppen, hjärtat och själen får sitt när vi vandrar i stillhet eller kanske väljer att samtala på tu man hand. Vi njuter av den fantastiska utsikten, där höga berg möter ett skimrande Medelhav. När vi vistas i Spanien, numer ett av världens bästa vinleverantörer, känns det självklart med ett besök på en bodega. Där får vi guidning på gården och möjlighet att prova på deras viner.  Hos en smyckedesigner får vi möjlighet att träna finmotoriken. Vi designar och tillverkar vårt eget smycke. För de som önskar ett mer privat samtal erbjudes individuell coaching till förmånligt pris.

Målgrupp: De som längtar efter glädjefyllda och inspirerande dagar, med tid för reflektion, som väcker till eftertanke.
Teman: Vi samtalar bland annat kring:
Det goda livet – vad är det?
Livskvalité på min fortsatta resa genom livet
Vad väljer jag att ta med mig i bagaget framöver?
Relationer
Upplägg: Kursen varvar samtal i grupp med stimulerande aktiviteter. Individuella coachingsamtal kan beställas och betalas separat.
Datum: Är du intresserad? Anmäl ditt intresse nu.
Plats: Altea, Costa Blanca i Spanien
Coach/kursledare: Anne-Kristin Føsker
Deltagare: Max 8 personer
Kursavgift: Begär gärna offert
Logi tillkommer:

Flyg tillkommer:

Här finns olika pris- och standardalternativ

Direktflyg från Arlanda till Alicante med SAS, Norwegian och Ryanair. Från Skavsta, Västerås, Göteborg och Växjö med Ryanair. Både Norwegian och Ryanair flyger också direkt från flera orter i Norge och Danmark.

Anmäl ditt intresse här!