Du som önskar utveckla “ditt allra bästa jag” – som önskar hitta din inre ledare – din värdegrund – och bli den du verkligen vill vara. En kurs i ökad självinsikt och inre mognad för dig som vill lära känna dig själv bättre och komma vidare i livet!

Att ha en personlig tränare när det gäller det fysiska välmåendet är bra för många. Att ha en personlig tränare för själen är bra för alla. Låt mig få vägleda dig i ditt växande.

Ditt förhållningssätt, din inställning och attityd styr ditt liv och hur du relaterar till dig själv och till din omgivning. Allting börjar inom dig, därför är det också där du ska börja om du önskar förändring. Först när du vågar se, och vill förstå, dina egna reaktioner kan du fullt ut börja samverka och relatera till andra på ett tryggt och effektivt sätt. Genom att lyfta fram, titta på och lära känna de sidor du har, får du en bättre självinsikt. En bättre självinsikt stärker självkänslan och självförtroendet. Det är en vinst, såväl för dig själv som för alla i din omgivning.
Genom att få insikt om styrkor och potentialer vi bär med oss kan vi lättare lära oss leva ett helare liv med både glädje och sorg.
Hur ser våra relationer ut, till oss själva och till andra? Det möjliggör för oss att en del missförstånd och konflikter i framtiden kan undvikas både i hemmet och på arbetsplatsen. Du blir vad du tänker och agerar därefter – det handlar om tankens kraft. Att få en positivare självbild  genom att granska oss själva med egna och andras ögon gör det lättare för oss att se möjligheter istället för problem. Att komma till insikt om att det är vi själva som har ansvaret för vårt liv – våra beslut, men vi har inte ansvaret för att lösa problemen åt alla människor i vår omvärld. Detta hjälper till att avlasta en del av de bördor vi bär på våra axlar. När så ansvarsfördelningen är klar är det lättare att säga ja respektive nej när vi menar det och vi vågar göra egna val i livet. Alla har vi en potential som vi kan släppa fram, vårda och utveckla. Kommunikation och kroppsspråkets betydelse bidrar också till att stärka självtilliten och är ett kraftfullt verktyg för att bygga goda relationer.

Jag vill gärna bli din reskamrat under ditt livs viktigaste resa – resan i ditt inre. Vi tittar på hur du hanterar din vilja. Ser du dig själv ofta som ett offer eller upplever du att du har befälet över ditt liv? Hur har du det med balansen mellan dina feminina och maskulina egenskaper? Låt dem båda blomma och lev ett helare liv för en bättre värld. Att våga möta sig själv är en av livets största utmaningar. Med stor ödmjukhet och respekt blir jag gärna ett stöd för dig i din utvecklingsprocess.

Ur innehållet:

• Förhållningssätt, inställning och attityder.
• Viljan.
• Din verklighet ses med dina ögon.
• Vem styr ditt liv? Hitta din inre ledare – din värdegrund.
• Relationen till dig själv och till andra.
• Acceptans
• Kommunikation mer än bara ord.

Målgrupp: Ung som årsrik – kvinna som man, som vill få ökad självinsikt och lära mer om hur ditt förhållningssätt, inställning och attityd påverkar ditt liv.
Syfte: Att skapa ökad förståelse för att vi själva väljer vårt beteende och är ansvariga för vårt liv – på både gott och ont.
Mål: Bättre självkänsla och större medvetenhet om hur vårt förhållningssätt, inställning och attityd påverkar vårt liv.
Upplägg: I denna 3,5 dagars kurs ingår individuella coachingsamtal och lärande i grupp. Kursen kräver också arbete på egen hand under kursdagarna samt aktiva övningar.
En dagsutflykt där lunch ingår. Vi vandrar längs Medelhavet och fortsätter till fyren belägen vid La Sierra Helada.
Datum: Kontakta mig gärna för mer information.
Plats: Altea, Costa Blanca i Spanien. Annan ort efter önskemål.
Coach/kursledare: Anne-Kristin Føsker
Deltagare: 8 – 10 personer
Kursavgift: Be gärna om offert
Logi tillkommer Här finns olika pris-och standardalternativ..
Flyg tillkommer: Direktflyg från Arlanda till Alicante med SAS, Norwegian och Ryanair. Från Skavsta, Västerås, Göteborg och Växjö med Ryanair. Både Norwegian och Ryanair flyger också direkt från flera orter i Norge och Danmark.

Anmäl ditt intresse här!