Kursen är för dig som längtar efter att utveckla dig själv och dina medarbetare/medmänniskor. För dig som vill lära ett mer Coachande ledarskap och Feedback för att åstadkomma bestående förändringar på djupet. Allting börjar med dig – You first. Coaching bygger på tron om att varje individ är kreativ, resursstark och hel. Det handlar om att finna och förstärka det bästa hos individen genom att få fram dennes värdegrund och motivation. Genom Coaching hjälper du dina medarbetare att ta sig därifrån de är till dit de vill. Coaching är framtidsfokuserat, handlingsinriktat och syftar till att nå uppsatta mål och skapa bestående resultat. Med fokus på individens eller gruppens eget ansvar, på den egna förmågan att formulera mål och prioritera de handlingar och beteendeförändringar som leder dit,
Genom Coachande ledarskap ser du till att individen och gruppen håller sig på “spåret” i processen.
Att kunna ge dina medarbetare konstruktiv och tydlig målorienterad Feedback – såväl positiv som det som är möjligt att utveckla och förbättra – är ett måste för att bli en fullgod ledare. Det är både ett positivt och effektivt sätt att hjälpa dina medarbetare till att utveckla sitt bästa jag och nå sina mål.

Genom coaching och feedback får du hjälp att hitta och utveckla din potential. Som coach är min uppgift att inspirera, stötta och uppmuntra dig att hitta ditt bästa jag som ledare och att uppnå nya mål. Med lärande i grupp, individuella samtal och aktiva övningar ges du möjlighet att växa som människa.
Kursen är ett sätt att utvecklas och stärkas i din profession såväl som i det privata livet. Vi tittar på din situation, vad du vill med ditt liv och hur du når dit. Fokus ligger på nutid och framtid. Min roll är att stötta och uppmuntra dig att våga anta de nya utmaningar du ställs inför, att ta nya kliv ut ur din komfortzon och se hur du kan passera eventuella hinder på vägen mot nya mål. I det personliga mötet får du hjälp med att utveckla dina förmågor och att känna tillit till din inre ledare – din värdegrund. Vi arbetar med att locka fram din inneboende potential. Genom att frigöra kraft och energi inom dig själv, genom att praktiskt tillämpa coachande metoder, lär du dig att stödja din omgivning på bästa sätt. Det ökar självkänslan, målmedvetenheten, glädjen och resultaten såväl hos dig själv som hos de i din omgivning och verksamheten.

Ur innehållet:

• Vad är Coaching och coachande ledarskap?
• Coachingkompetenser.
• Aktivt lyssnande.
• Kraftfulla frågor.
• Vad är Feedback?
• Att ge, be om och ta emot konstruktiv Feedback
• Hitta din inre ledare – att leda eller bli ledd?
• Vad vill du och hur du når dit?

Målgrupp: Du som vill använda coaching och feedback i din roll som ledare.
Syfte: Att ge kunskap om hur coachande ledarskap och feedback får medarbetare/medmänniskor att bli mer motiverade, utvecklas och växa.
Mål: Utvecklas och stärkas i din profession genom att öka din självinsikt, förbättra din kommunikation och förståelse för andra.
Upplägg: I denna kurs på 4 -5 dagar ingår individuella coachingsamtal och lärande i grupp. Kursen kräver också arbete på egen hand under kursdagarna samt aktiva övningar. Kan med fördel genomföras med 2 + 2 dagar.
Datum: Inga öppna kurser planerade för tillfället. Kontakta mig gärna för mer information.
Plats: Altea, Costa Blanca i Spanien.  Annan ort efter önskemål.
Coach/kursledare: Anne-Kristin Føsker
Deltagare: 10 – 12 personer
Kursavgift: Be gärna om offert
Logi tillkommer Här finns olika pris- och standardalternativ.
Flyg tillkommer: Direktflyg från Arlanda till Alicante med SAS, Norwegian och Ryanair. Från Skavsta, Västerås, Göteborg och Växjö med Ryanair. Både Norwegian och Ryanair flyger också direkt från flera orter i Norge och Danmark.

Anmäl ditt intresse här!